natureXP frisgroene bedrijsuitjes

Klanten

Rabobank
Klant:
Locatie:
Aantal deelnemers:
Reactie klant:
Rabobank
Veluwe
150
Rabobank Nederland (Dorien van den Nieuwenhof): Beste ib, op 8 en 9 oktober hebben wij onze jaarlijkse PIM-heidagen intens op een zeer mooie locatie op de Veluwe mogen beleven. Zonder jouw bijdrage en die van jouw collega’s was het nooit zo leuk en succesvol geworden. Deze bijdrage was in alle opzichten perfect. Met name in de contacten voorafgaande aan deze dagen was er sprake van een goede samenwerking met elkaar. Vooraf weet je niet goed waaraan je begint. Bij het zien van de hei werd dit snel duidelijk. De catering, begeleiding en uitleg waren inspirerend genoeg om ons niet alleen een constructieve dag maar ook met inspanning en ontspanning te bezorgen.
PGGM
Klant:
Locatie:
Aantal deelnemers:
Reactie klant:
PGGM
's Graveland
50
PGGM (namens Martin van Rijn CEO): PGGM heeft op 8 mei met een aantal stafafdelingen een frisgroen bedrijfsuitje meegemaakt. Een geweldige ervaring. De dag werd afgesloten met een fantastisch veld-buffet, dat midden in het weiland werd aangericht voor ons. De algehele verzorging (stoelen, tenten, gereedschap en materialen) pico bello in orde, niets dan lof voor de organisatie, die zelfs na weken slecht weer op "onze" dag voor een stralend zonnetje had gezorgd.
Stiho
Klant:
Locatie:
Aantal deelnemers:
Reactie klant:
Stiho
Veluwe
200
De Stiho Groep (Pieter Pelt, directeur): Mede namens vrouw en kinderen maar ik verwacht namens alle aanwezigen te spreken, wil ik jullie complimenteren met het fantastische stafuitje van 29 augustus. Jullie zorgden voor een uitstekende maar toch bescheiden begeleiding. Paraat en vriendelijk wanneer nodig. Iedereen kon zich heerlijk uitleven in dat wat het beste bij hem of haar paste. Ook de kinderen hadden een werelddag. Kortom, we hebben genoten!

VSNU
Klant:
Locatie:
Aantal deelnemers:
Reactie klant:
VSNU
Rockanje
35
Vereniging van Universiteiten VSNU (Hans de Jong, beleidsadviseur onderwijs): Beste ib, bij deze wil ik je nogmaals hartelijk danken voor het buitengewoon geslaagde bedrijfsuitje van gisteren. Vandaag ben ik diverse malen door collega’s aangeschoten met de mededeling, dat zij het een bijzonder leuke en gezellige dag hebben gevonden. De plek was prachtig, de organisatie en begeleiding was uitstekend.