natureXP Frisgroene bedrijfsuitjes zijn laagdrempelig, plezierig en nodigen uit tot informeel samenwerken. Nadat de inwendige mens heeft kunnen genieten van een lekkere en duurzame Veldlunch. Is het tijd om de natuur een opkikker te geven. Voor welke natuur we zo voortvarend aan de slag gaan ervaar je tijdens de Big Bird Walk (op alle locaties) of de Strandsafari (Noordwijk aan Zee).

natureXP, 20 jaar Feel Good teamuitjes

In de afgelopen twintig jaar is natureXP is een begrip geworden als echte Feel Good bestemming voor een teamuitje. Waar duurzaamheid en MVO twintig jaar geleden nog redelijk abstracte begrippen waren, leven we nu in een wereld waar iedereen op zijn of haar manier, makkelijk een bijdrage kan leveren aan een duurzamer wereld.  Ook door de keuze voor het team- of bedrijfsuitje dat je met je bedrijf of organisatie organiseert. natureXP Frisgroene teamuitjes is voor steeds meer werkgevers een logische keuze als echte Feel Good bestemming voor een teamuitje, bedrijfsuitje, heidag of onderdeel van een vergaderdag.

natureXP, Frisgroene teamuitjes op 4 locaties in NL!

In de afgelopen twintig jaar heeft natureXP laten zien dat het werken aan duurzaamheid eigenlijk ook een vrolijke en handen-uit-de-mouwen bezigheid is. Met je team of hele bedrijf simpelweg de natuur een opkikker geven geeft direct voldoening en al snel verbetering van de natuur. Bovendien kan elke werknemer zijn ei kwijt, of je nu handig, sportief of wat dan ook bent. Er liggen natuurklussen en – klusjes voor iedereen.

Feel Good teamuitjes in de natuur

In zoveel natuurgebieden van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer in Nederland hebben wij, met inmiddels duizenden deelnemers, meer ruimte gegeven aan natuurontwikkeling door bijv. invasieve exoten (planten die ooit bewust of onbewust zijn aangeplant of aangewaaid. Maar de inheems planten van hun plek verdringen) met wortel en tak te verwijderen. Planten die hier van oorsprong wel thuis horen lagen al die jaren als zaadjes te slapen in de bodem, tot ze ineens weer licht, vocht en ruimte kregen en konden groeien.

Ook dieren als de rode bosmier en de zeldzame nachtzwaluw zijn door de inzet van natureXP en haar deelnemers op sommige plekken weer terug gekeerd. Net als in een bedrijf of organisatie heeft ook de natuur lange termijn beleid en management nodig. Op veel plekken in Nederland heeft de natuur hulp nodig om weer aantrekkelijk te worden voor planten en dieren. natureXP draagt hier aan bij met haar teamuitjes in Noordwijk, ‘s-Graveland, Rheden en Lauwersoog.